Svjedočanstva

Svjedočanstvo nakon Bogoslužja

Mili Lorens,

 

Samo Otac zna koliko sam zaista blagoslovljena večeras...ali evo želim da i ti znaš da se stvarno nešto dobro događa.. Kao što sam ti rekla zadnji put na seminaru, ponovno sam se zaljubila u Isusa koji je u tebi, Čistu Istinu, Objave, Riječ. Zadnjih par nastupa mi stalno sjajiš, onako blještiš, pa kao da mi je prejako svjetlo dok te gledam.. He he

 

To i je bio razlog zašto sam ja došla u ovu zajednicu..ja sam se zaljubila.. Tada, a i evo sve do danas poput malog djeteta ZADIVLJENA sam ISTINOM koja izlazi iz tvog srca, objavama koje zrače SNAGU u čistoj jasnoći, LJUBAV koju svaki put osjetim kad dođem i koja ugrije moje srce, te počnem gorit..MUDROST koju primim kroz tvoje propovijedi i koja me uvijek iznova oduševi i pomogne za svaki moj problem ili boj koji vodim..toliko toga sam primila kroz godine na ovom svjetlu i radujem se onome što ću tek primit.. ZNAJUĆI U SRCU od koga primam i  koliko dobra je Isus kroz tebe meni dao, takva Ljubav ne jenjava, samo raste.. Radi toga prema Isusu, tebi Apostolu i ČI zaista u dubini bića osjećam ZAHVALNOST..Hvala tebi i hvala Isusu.. 

 

Jer prije nego što sam došla na SVJETLO, godinama sam tražila i žudjela zajedništvo...Žudjela sam pravog prijatelja, kako sam rasla nikad ga nisam imala..Kao aktivni katolik, u crkvi, odlazeći na razne skupove, od duhovnih obnova, susreta mladih, samostana, do kapelica, svakodnevnih misa, razgovora s fratrima, druženja s časnama itd.. Moja duša je bivala sve gladnija i tužnija.. Jer na svakom susretu ili događaju ili misi, nije bilo onih koji su žudjeli ono što i ja žudim..JEDNO SRCE i JEDNA DUŠA.. U NJEMU..(Djela 4:32) promatrala sam s tugom u srcu, mlade oko sebe koji su žudjeli samo uživat i nahranit tijelo, a dušu, nitko skoro nije obraćao pažnju na dušu..u meni se gasila volja da idem na takve skupove, a srce je bilo i dalje žedno i izgubljeno..al unatoč tome duboko u sebi sam vjerovala da postoji to mnoštvo vjernika s kojima ću moći djeliti sva dobra i materijalna i duhovna, i gdje će sve biti zajedničko.. 

 

I zaista, čim sam krenula žudjet više i drukčije, Isus me susreo s Čistom Istinom.. U meni je bilo čuđenje, jer nisam bila još upoznala osobu koja stoji toliko iza svojih Riječi, kao ti Lorens..  Isus je došao da služi, a ne da bude služen i ti si najbolji hodajućj primjer kako to izgleda u praksi, gdje svako dobro koje primiš ili posjeduješ daš nama, baš poput Isusa...

 

Sada stvarno mogu reći da me Isus počastio sa zajednicom, koja je živa i u kojoj vlada duh Ljubavi i zajedništva.. Gdje sam večeras primila toliki blagoslov slušajući tebe i svako svjedočanstvo od drugih koje je upotpunilo i utoplilo moje srce.. ️Jer dok sam s vama, mogu bolje sagledat sebe, kao da se gledam iz drugog kuta i onda vidim da su svi bolji od mene..tu uvijek ulazim u dublju poniznost jer postajem svjesna sebe i onoga što ne činim, ili činim u maloj mjeri, a drugi to čine u puno većoj..kroz ovo, a i kroz Riječ dobijem ogromni poticaj da se mijenjam...I onda shvaćam koliko smo potrebni jedni drugima i da je to milost, biti u blizini svoga istinskog brata ili sestre..svoje istinske Obitelji..

 

Ja vjerujem u tebe i ono što činiš za ovaj narod.. Te u srcu znam da ti Isus hoće dati još više, jer ti jesi Njegov vjerni sluga i koji god dar ili blagoslov primiš, znam kako ga primaš, s kakvim srcem.. 

 

Zato ti dajem svoje ️ koje želi i čast je služiti takvima kao što si ti.. ISUS

Nakon seminara "Kurios"

Evo Lorens moj dragi iman potrebu da svjedočim za našeg Isusa, za našeg Oca svemogućeg.

Najprije hvala tebi šta si mi da to znanje i spoznaju šta znači Otac svemogući koji vlada nad svim svemirom. Već dugo se borim sa mravima po kući, nema šta nisam probala da ih potiram, i nakon seminara u Splitu dođem doma i kažem svom mužu, koji nije u vjeri, kažem: „slušaj sad, nema šta nismo probali i kupili da potiramo ove mrave, e sad cu ih ja potirat u Ime Isusa, jer on je vladar nad svim šta se miče. On me gleda i misli skroz je pukla haha. I evo ima dva dana nema mravi, on ih traži po kući i neviruje kako je to moguće haha. O Isuse moj predivni lipo li se oslonit na Tebe, u svemu pa čak i mravima koji su tako remetili moj život.

Hvala ti Lorens na duhovnoj obuci, sta se tako trudiš.

 

 

Bertha Dudde, br. 0912, 13 Svibanj 1939

DOMINIRANJE STVORENJIMA... SNAŽNA VOLJA...

Zahvaljujući ogromnoj snazi volje, koju duhovno stremeći čovjek na Zemlji može prisvojiti, njemu je moguće svako stvorenje učiniti sebi podložnim, a taj proces počiva isključivo na izvanrednom korištenju Božanske snage... Pokoravanje ne postiže čovjek kao takav, nego Božanskoj volji podložena volja čovjeka potiče izvanrednu snagu iz Boga, i sada je u stanju na sva stvorenja djelovati na takav način, da se ona moraju pokoriti njegovoj volji. A ona se voljno sagibaju, jer ona sama od sebe nemaju vlastitu volju, nego stalno stoje u Božjoj volji, tako da se od dotičnog bića ne traži ništa drugo, nego ono što mu je od vječnog Božanstva namijenjeno...

Učiniti Božju volju vlastitom je uistinu ključ za svu mudrost i za svaki duhovni uspjeh... i stoga se čovjek ne treba bojati ni najmanjeg otpora bilo kojeg bića, čim se on odrekao svoje volje, odnosno, čim je Božansku volju učinio svojom, jer sada ne upravlja više čovjek sam svojom voljom, nego je Božanska skrb na neki način u Svoje ruke preuzela svo razmišljanje i postupanje, i čovjek od sada živi tako, kako je njegovo određenje od vječnosti... A čovjek je bio od Boga postavljen vladarem nad svim stvorenjima (Postanak 1:26-28; Psalam 8:5-9)... i on je dozvolio da se ovaj položaj dovede u pitanje od strane onoga koji je doveo do otpadništva čovjeka od Boga... Volja je postala slaba, ali se pobunila protiv Božanske volje, i kroz to je u mnogim pogledima (čovjek) podlegao stvorenju koje, kao nositelj Božanske volje, sa svoje strane vlada čovjekom, i ako to često ovisi o aktivnosti dodijeljenoj stvorenju... odnosno, ona ponekad ima neprijateljski učinak na čovjeka, tako dugo dok on nije postigao duhovnu zrelost, i stoga posjeduje volju u njemu mogućoj snazi... Prema tome, čovjek svoj život na Zemlji treba još jako puno iskorištavati, ako on misli da je na njemu da svoju volju tako oblikuje, da mu je moguće potpuno dominiranje stvorenjima. A kada on postigne ovu snagu volje, njemu je i njegov put na Zemlji uvelike lakši, jer je njemu onda sve podloženo, a i njegov duhovni utjecaj na njemu podređena bića će biti izuzetno ljekovit (spasiteljski), te i bićima olakšati put na Zemlji, jer upravo samo jedna volja sve upravlja, i nikakve različite struje na ovo biće ne utječu nepovoljno. I tako se iznova svo nastojanje čovjeka mora odnositi na samo jedan cilj, spoznati volju Vječnog Božanstva, i Njemu se sasvim i u potpunosti podložiti, i sva borba na Zemlji bit će laganija, ali uspješnija.

AMEN

 

Moćno, jaaakooo moćno i ne znam je li uopće moguće da Očeva Riječ u ova predivna tri dana semimara do nekog nije prodrla. Nikad do sad nisam osjetila toliku prisutnost našeg predivnog Isusa, osjetila sam tako jaku prisutnost i radost neizrecivu ! Lorice, ja ne mogu naći prave riječi za To opisati, jer osjećaje ovakvog intenziteta Tu Ljubav ne mogu opisati, sve što bih rekla, bilo bi preslabo!


Hvala ti Isuse naš veličanstveni. Hvala Lorice na tvojoj neopisivo velikoj, ogromnoj predanosti, hvala Isuse što si mene, ovakvu nikakvu, doveo u svoju blizinu i u blizinu tvog apostola Čiste Istine, do tvog svijetla Ljubavi.

Nakon Seminara u Zg

Toni:

Apostole, želim te samo izvjestiti vezano za sinoć. Propovjed mi je toliko bila prekrasna, da mislim da sam je pojeo, al završila je u srcu, a ne u stomaku.  Ja sam žudio, žudio i u jednom trenutku sam pod utjecajem Riječi počeo primati. Kad si me pozvao na blagoslov, ja sam već bio u očitovanju, a kad si krenuo govoriti molitvu, tvoje riječi su nestale i osjetio sam uranjanje u vodenu vatru. Kao kad se pružiš u plićaku, a more te zapljuskiva do vrata. Čuo sam glas koji je stalno ponavljao riječi za koje sam kasnije shvatio da su Efežani 3:19. To je bilo krštenje u Duhu. Sad želim uhvatiti to što sam primio, promišljati i onda opet žuditi za novim duhovnim stvarima. Osjećam se kao nov. Hvala tebi Isuse. I hvala Lorens na svemu. Vidimo se uskoro. Isus 

Karmela:

 

Hvala ti Lorens...Ne znam jel se to igdje u svijetu moze cuti...Hrvatska nije ni svjesna sto ima...

 

Renata:

Dragi Lorice hvala ti za sve na svemu na Ljubavi radosti miru iscjeljenju srca čišćenje...šaljem ti u privitku kratko svjedočanstvo u naletu jutros na jobu...volim vas uživajte u obilje obilja Očeva

Predivno svjetlo Njegove vječno plamteće nikad ugasle Ljubavi obasjalo je sve duše zadivljujuće snažnooo, napojilo, očistilo, iscijelilo, osnažilo, nadahnulo…

 

Srce prepuno nježne, tihe, zadivljujuće, svete ljubavi, koja se kao slap preljeva i ulijeva u rijeku života, koja teče i teče, mirno i ulijeva se u ocean Ljubavi, stopljeni u TOJ JEDNOTI s NJIME, našim Isusom Kraljem Kraljeva, Kiriosom, Ocem, SVIME U SVEMU.

 

Seminar, ljubavna škrinjica s blagom, koju nam je Otac otvorio preko Lorice i snažno nas zabljesnuo njenim blagom, napokon nađeno, samo treba uzeti, prisvojiti. Sve od Njega je lako i kao da klizi po našoj nutrini, lebdi, potruditi se ostati u ovom stanju punine koja je tako nježna i krhka, a istovremeno i snažna i prodorna, paziti ju, maziti…nikad se zasititi, iznova se osvježavati u Njegovoj Ljubavi, kada prebivamo u TOM IZVORU sve nam je otvoreno, na dohvat ruke. Ljubav je uvijek prisutna, ne da nam da ju ignoriramo, blagujmo ju dok god ima esencije, a ima je i ima i ima preobilnoooo.

 

 

Sinoć zadnji dan seminara mogla se je udisati izdisati, bila je baš, baš svugdje oko nas u nama po nama, neopisiva Njegova najintimnija prisutnost, ogromna Očeva želja da nas dotakne i kroz prirodno da osjetimo blizinu kako bismo mu se predali u Ljubavi, krotka i ponizna, otvorena srca, ispražnjenog uma i primili dar Njegove neizmjerne Ljubavi.

 

 

Prethodne dane seminara jako primanje Riječi kroz Loricu, koja je čak i moj radar tmine srušila i prodrla u dublje guste slojeve, aaa hvala ti Lorice, Isuse, na jakom probijanju ali i na moje veliko čuđenje bilo je gotovo bezbolno jer dok je Lorica ispucavao te svjetlosno ljubavne strelice ja sam se opustila nisam grčevito stisnula „mišiće“ i strelice su nježno uklizale u svaki centar moga unutarnjeg bića koji je ustvari i žudio za njima da ga se protrese, iscijeli…prepredivnooo, hvala ti predivni Isuse na predivnom Lorici.

 

Imajmo najveće povjerenje u Njega, TU LJUBAV i TU ISTINU koja nas obasjava i zrači iz nutrine na van s neiscrpnog izvora milosti, predajmo se sve više i više do najviše…jakooo jakooo smo voljeni.

Molila Isusa za znak

'Dragi moj Lorense evo ti se prvi put javljam preko maila. Ne znam dal se sjećaš al na jednom od seminara u Splitu došle su samnom kćer i unuka. Poslje sam saznala da je da je razlog njihovog dolaska bio taj - kao ja sam dobra pa će mene neka sekta zavest, a one su tu da to otkriju. Hahaha smijala sam im se. Pa meni je moj otac Isus dao i mudrost.

 

 

Inače moja kćer je vec upoznala Radosnu Vijest, ona je znala tko je Isus. Ona je za vrijeme polaganja ruku molila Isusa da joj pokaže tko si ti. Tad je vidjela svjetlosni stup kraj tebe.

 

I kad smo zadnjih par mjeseci počeli intezivnije pričat o Isusu i zakonima Božanskog reda, ona mi je to otkrila.. Kao mislila je da to vjerojatno svi vide. Hahaha ja sam joj se smijala, pa moja XX to ti je bio znak jer to svi ne vide kao ni ja.

 

 

Uglavnom kako naš otac Isus uredi sudbinu za svakog i ništa nije slucajno sada moja kćer svaki dan sluša tvoje seminare. Hahaha, postala je ovisnik o njima. A tebe obožava. I doći ce samnom na seminar, al to je sada njena želja a ne provjera hahaha.  Eto i ona i ja te grlimo u Isusu...

Svjedočanstvo Brigitte

Dragi i poštovani Lorens, dragi brate u Kristu,

Ja sam Brigitte X., živim od uvijek u Njemačkoj blizu Heilbronna, meni je 45 godina, imam kćerku od 23 godine i dva mala unuka i imam sina od 11 godina i naravno supruga, koji je na dobrom putu da se novo rodi, ali ga još ta vatra nije uhvatila. Hvala tebi Isuse! To malo o meni.

Dugo već namjeravam da ti pišem. Osjećam se tako spojenom sa tvojim riječima da to ne mogu opisati. Duh Sveti me oblio u Decembru 2014 godine. Jednog sasvim normalnog dana: hoću da pređem iz dnevnog boravka u kuhinju, kad me je Isusova Ljubav u mom hodniku obuhvatila i oblila, cijelo tijelo moje je osjetilo takvu dragu toplinu, koja je kroz mene prošla.

Drhtala sam od osjećaja milosti i bezgranične Ljubavi moga voljenog Oca. Ja sam odmah znala, da je to Isus ljubljeni. Od 0 na 1 000 000 sam se promijenila i nova se rodila. Žedna za Isusovim riječima počela sam da čitam Bibliju. Imam sad sigurno oko 10 Biblija različite štampe. Nikad nisam do tad tako osjećala i znala sam da se nešto fantastično zbiva samnom. Moj suprug me je opazio u tom momentu i pitao me, šta mi je. Lice i oči mi se sjale od radosti i osjećanu milost, reko sad će on mislit da sam poludila. Hahaha :-D

Rekoh mu: „Osjećam Božju Ljubav. Isus je tu kod mene“. Ali da malo skratim priču.

Dotle sam bila „mlak“ vjernik. Samo sam se molila, kad sam bila u nevolji ili radi problema. Život mi od djetinjstva nije bio lagan. Ali to je druga tema, koja više nije važna. Isus voljeni je sve to izbriso.

Eto mene sad, novorođena, i kroz moju žeđ sam spoznala kroz Duha Svetoga Čistu Istinu! Sama! Samo Bog, Isus dragi, Duh Sveti, Biblija i ja!

U meni je gorjelo!

Ta vatra ne prestaje. Uvijek je tu. Budi me, ljubi me, ozdravlja me, drži me , vodi me, jača me i čuva me. Volim i ljubim svoga Isusa iz dubine svoje duše, iz dubine svoga srca.

Onda još nisam znala za tebe i sad znam da je to bilo okay, jer sam morala sama svoj put da nađem, svoj život sa Čistom Istinom uklopit. A bilo je teško, jer sa nikim nisam mogla to sve da dijelim. Ali moralo tako biti.

E imala sam tada mali problem. Moja draga i voljena majka, koja je bila prije u samostanu, časna sestra u Zagrebu, kao mlada djevojka, bila je puna tih doktrina. Cijeli „paket katolički“ sa gospom, svecima itd. nosila je na leđima. To su se krunice molile samo tako, ali ništa to joj nije život olakšalo. Ali ju je vjera duboka svejedno držala, samo eto što je ona isto štivala što ne treba. Nije spoznala Čistu Istinu. Trajalo je 6 godina skoro, i to sa tvojom pomoći sam uspjela, da ju ona konačno isto spozna :-) Hvala Tebi Isuse!!!! Hvala i tebi Lorense! (Zagrljaj srdačni od mene)

Kroz moje neprekidno traženje sve o Isusu, a tako i preko YouTube, ja „slučajno“ naiđem na video „Isusove riječi – Ne boj se ...“ Uff, reko to je sigurno nešto za mene :-)

Kad me opali taj Lorens Novosel „kao šamar u super smislu“ (pozitivno). Hvala tebi Isuse! Shalom me obuhvatio. Eto ga na! Hvala Tebi Isuse! Reko, ovaj čovjek sve izgovara što ja mislim, iz dubine srca svoga, kao što mi Sveti Duh govori, kao što Isus mi govori, samo zna se tako lijepo izraziti i tako lijepo sve objasni, da i čovjek bez mozga to mora da razumije.

I ja se usudim svojoj mami u Hrvatskoj i svojoj voljenoj rodici u Francuskoj da šaljem tvoje videje. Moja rodica i njen suprug su sad isto novorođeni (i on ti je skoro pisao jedan email za svjedočanstvo). Objavio si u emailu. Hvala tebi ljubljeni Isuse!

A konačno i moju mamu je vatra Isusova obuhvatila otprilike od Oktobra/Novembra. Hvala tebi Isuse. Nakon 6 godina čujem od nje riječi: Pa to je sve „falsch“ (krivo) šta mi to radimo! Hvala tebi Isuse. A sjećam se, kad mi je govorila, da sam možda na krivom putu. :-) Da i to skratim, dragi Lorense: Pročitale smo ja i ona skoro sve knjige o Kenneth E Hagginu, na njemačkom jeziku. Hvala tebi Isuse! Oduševljeni smo svi ( Njemačka, Francuska i Hrvatska :-) ) o tvojim seminarima i gledamo stalno i kad god stignemo. Žeđ je neprekidna. Nikad se nagledat. Super su nam i volimo svaku riječ što objavljuješ. Baš si naš Apostol i blagoslovljen si neprekidno. Brat naš u Kristu, pratimo te neprekidno.

E sad imam jednu jaku molbu za moju mamu, koja te isto voli i koja je radi tebe non-stop na Youtubu. Molim te ako joj možeš ikako poslati sljedeće knjižice koje ona hitno treba (kaže mi) a to su broj 3, 7, 10, 64x2, 84, 86, 87, 88. Ako imaš još i drugih i ako nije previše pošalji joj molim te koje su joj jako važne.

Ja sam si izštampala na papir sve što trebam od knjižica preko tvoje stranice. Ali ona nema kompjuter i druker. Zato te od srca molim pošalji joj te knjižice.

Adresa: XXXX XXXX

Dragi moj Lorense, ja sam dosta toga morala u priči skratit, inače bi ispao cijeli roman.

Šaljem srdačne pozdrave iz sunčane Njemačke.

Sa velikim poštovanjem

Tvoja Brigtte iz Mini-Ekipice „Njemačka“:-)