Svjedočanstva

Zašto Čista Istina

Puno sam se puta pitala zašto ja prije Čiste Istine nisam bila ovoliko DOBRO? Cijeli svoj život sam bila u poslušnosti raznim " vođama" i " učiteljima". Moja je duša jako čeznula za svojim Bogom, duhovna strana je bila onaj jači i snažniji dio mene. Nešto je stalno nedostajalo, ja bih rekla da sam dolazila na " vrata" ali ući unutra nisam uspijevala. Falila mi je POZIVNICA koju sam Isusu HVALA dobila preko tebe Učitelju mili. Ne samo što si mi pozivnicu od Oca uručio nego si mi i još uvijek to činiš slikovito i jasno objasnio što me čeka kada uđem na VRATA u Očevu Kuću.

 

Danas mogu gledati sa jasnoćom na život prije Čiste Istine. Danas mi je više nego ikada jasno zašto ja nisam bila dobro prije i zašto je velika većina jako loše. Riječ kojoj nedostaje Duha i Života ne može ni nahraniti ni utažiti žeđ za kojom duša čezne. " Učitelji " u crkvi ne mogu podučiti i pokazati put kada ni sami ne spoznaju tko su zašto su na zemlji a potpuno slijepi i ne znaju kamo idu. Čežnja u mom srcu je rasla a " učitelji" u mojoj crkvi željeli su je ugasiti jer ona je samo potvrđivala da su slijepe vođe koje tumaraju ovom dolinom sjenki smrti i iz oholosti ne žele priznati da Put ne poznaju, da Života nemaju a Istina im je skrivena jer za njom i ne čeznu.

 

Učitelju moj moje je srce odmah prepoznalo tvoje Poslanje! Ti si bio odgovor na vapaje moje duše jer ti znaš Put u Očevu Kuću,  kroz tebe je Život ušao u svaku česticu moga bića a Istina koju si mi donio potpuno me je oslobodila ..Nitko tko istinski žudi neće biti ostavljen od Oca! Jako me preplavljuje tuga dok ti ovo pišem jer znam da veliku većinu nije ni briga tko ih vodi i podučava a kamoli ih zanima gdje će na kraju završiti. Beznaďe u kojem plivaju odraz je ljudske nezainteresiranosti za dušu i njen završetak.

 

Silna je moja zahvalnost za istinskog Učitelja , jer ovo stanje u kojem se sada nalazim je progresivna Radost i Mir, Snaga i Svjetlo.Moj istinski Život je počeo od trenutka dolaska na Čistu Istinu! Hvala ti Učitelju mili jer bez tebe i tvog potpunog umiranja i predanja  i ja bih tumarala sada u mraku u gustoj tami ljudske duše…

 

Nagrada neka ti bude On Vječna Ljubav! ISUS❣❣

Nakon druge večeri predavanja na Seminaru "Uništit ću mudrost mudrih"

Dragi Lorens,


Srce mi je gorjelo od svake izgovorene riječi! Zaista sam se osjećala kao da hodam s Isusom ne dodirujući stopalima tlo! Hvala Ti Oče na Riječi i tebi hvala  što si žudio postati čista posuda u koju Otac može izliti Svog Duha da bi to mogao dalje dati onima koji traže. I nemoj stati jer cilj je veličanstven, a duše su gladne, siromašne i gole i bose koliko god bile zamaskirane svojim svjetovnim statusom i izgledom.


Kroz svoju sam osobnu retrospektivu traženja Istine prepoznala  da su mi trenutci najveće poniznosti i potrebe za Očevom rukom postali sredstvo najvećeg dobitka! Zasvijetlilo mi i dalo radost!


Ovo ću slušati puno puta jer mi grije dušu i osnažuje korak pi putu, a vjerujem i svima koji se vraćaju iz svinjca u Očevo Kraljevstvo. Hvala ti Lorens neizmjerno! Tvoj tečan govornički dar u prenošenju Riječi užitak je za dušu jer je jasni dodir djelovanja Božanskog Duha. I zato te ni jedan čovjek nije trebao učiti. To me usrećuje do ushićenja, a nekad ostanem oduzeta pred spoznajom veličine poziva koji mi je upućen. Natrag do potpune svjesnosti i snage. Zaista da zanijemiš i padneš ničice nad tolikom dobrotom i ljubavi. Za sada me svaki korak veseli!

Nakon slušanja propovijedi Duh-duša-tijelo, objašnjenja o njihovoj prirodi i međuodnosu... Zablude u crkvi po tom pitanju

'Dragi Lorens, moram ti reći … dok sam slušala DUH-DUŠA-TIJELO, došla mi tako radost da sam to odlučila podijeliti sa tobom, a kako i ne bi, kad sam cijelog života tražila spoznati što je čovjek, zašto živi, i kamo to ide?!

Obično bi me ljudi sa 'sažaljenjem' pogledali i to je to!

Toliko sam neizmjerno sretna što nađoh svojoj duši hranu i mir kao ona žena koja traži drahmu … i onda veselje (Luka 15:8-10). To je ono što sam od početka svog svjesnog postojanja znala da fali!

Nek' si blagoslovljen na svakom koraku u nastojanju da ljudima donosiš Svjetlo odozgor u ovu tamnu dolinu smrti.

Isus sa tobom!'

Nakon slušanja propovijedi : 2. 'Vatra Ljubavi' iz Svetog Pisma objašnjena duhovno... Sjedinjenje pojedinih 'plamičaka' u veći 'plamen Ljubavi'... Uspavana duhovna iskra je 'duhovna smrt'

Isus dragi Lorice!

Otkako sam na Čistoj Istini mislim da jedan posto predavanja nisam poslušala, ali ovo danas je predivno... moćno...

Hvala Tebi Isuse!

Ne znam samo je li do “mene” ili objava?

Ovo se mora primijeniti u životu!

                                                            (Janjka)

 

 

Dragi moji i mili Lorice

Seminar u Vinkovcima je toliko silan da je jednostavno nemoguće da bilo koja duša koja je bila tu ili bude slušala ostane ravnodušna i netaknuta.

Evo, ja bi posebno izdvojila 6. dan, propovijed o VATRI ili ISKRI čistog Božanskog u nama koje trebamo zapaliti životom Ljubavi.

Bila sam u autobusu sa svojom dječicom i slušala da u jednom trenutku sam imala osjećaj da ću izletjeti iz autobusa. Kako si ti to MOĆNO i SILNO u DUHU propovijedao.

O Isuse pa je li moguće da tako SILNA OČEVA RIJEČ može da ne probije u srca duša.

A s druge strane jasno nam pokazuje kolika je tama u dušama da se ovako SILNO i MOĆNO svjetlo teško probija.

Hvala ti divni moj Lorice na ogromnoj ljubavi koju nam svaki dan daješ.

Evo još uvijek se slažu osjećaji moga vremena provedenog s tobom u Misiji i svima vama.

Veliku milost i velike blagoslove sam primila.

Hvala ti od srca moj divni, predivni Lorice.

Zahvalna u vječnost

Tvoje duhovno dijete....tvoja Ružica

Isus

                                                            (Ružica)

 

 

Prošlo je 3 godine od kada je Plamen Njegove Ljubavi kroz tebe učitelju zapalio i moje srce. Moj "život" prije Čiste Istine nije bio ŽIV. Uz put kojim sam hodala nisu gorjele "vatre" prije bi rekla da je bila studen koja je tresla moje biće i ulijevala strah da nikada neću ugrijati svoju dušu. Plamičak koji je u meni tinjao prijetio je da se ugasi jer nitko mi nije mogao pokazati put koji je vodio do Njega, Vječne Ljubavi. Osjećala sam se kao uspavana Trnoružica, sve je u meni spavalo i s nestrpljenjem čekalo da bude probuđeno. ZNALA sam da je KRIST LJUBAV, a ljubav je vatra, čežnja u srcu bila je sve silnija, cijelo moje postojanje vapilo je. Svjetlo Čiste Istine bila je VATRA koja je zapalila cijelo moje biće i od tada, a ima tome 3 godine, gori sve jače, sve silnije. Ja evo danas svjedočim da je svakim danom sve blistavija, sjajnija, ugrijala je moju dušu, probudila je u život, dala mi je puninu života, snagu i svijetlo koje me svakodnevno rasvjetljava. Lijepo je bilo slušati o vatri, zamišljati što ona sve može ali vidjeti je kod tebe učitelju, biti dodirnuta nijemom toplinom i snagom je nešto neprocjenjivo. Sada dok si bio u Splitu dok si pozivao da dođemo svi k Vatri Njegove Ljubavi sve se u meni radovalo, simfonija Njegove Ljubavi odzvanjala je cijelim mojim postojanjem Otac me poveo za ruku da me odvede k Živoj Vatri Ljubavi koja se NIKADA više neće ugasiti. Jer Vatra koja je u meni zapaljena treba da pomogne i drugima da nađu put povratka Kući. Hvala ti učitelju moj što je Njegov Plamen kroz tebe i u meni zapaljen. Pozivam svih da dođu ovom Svijetlu, da dopuste da ih rasvijetli i dade im snagu da "gore" i "izgaraju" za druge da se Njegova Svjetlost još više raširi. Isus je Kralj!❣❣

                                                                                                                                                                                    (Marija)

Razmišljanja o Starom Zavjetu iz djetinjstva...Prijelaz s Krishne na Isusa

Ivanu iz Osijeka je još od djetinjstva Stari zavjet bio prepun nejasnoća i pomalo zastrašujuć. Dok je kao dijete čitao o Isusu koji je Ljubav u Novom zavjetu, krenuo bi čitati Stari zavjet i ponovno bi ga to odbilo zbog različitih besmislica te ratova i krvoprolića o kojem se tamo govorilo. Ono što ga je dodatno mučilo bilo je stvaranje svijeta u sedam dana s čime se on nikako nije mogao složiti.

Sve to ga je s vremenom odbilo od kršćanstva te je u odrasloj dobi postao sljedbenik Krishne. Godinama je prebivao u tom nauku i sam poučavao druge. Unatoč tome, njegovom srcu je na njemu nejasan način Isus stalno prilazio.

Za vrijeme jednog njegovog boravka u Splitu, čuo je za apostola Lorensa Novosela koji drži seminar o Isusu. Unatoč vlastitoj nepovjerljivosti nešto ga je vuklo da ode poslušati stoga je otišao.

Apostol je na početku tog seminara objasnio što znači sedam dana stvaranja svijeta, što je Ivana odmah privuklo i namjestilo na pravo poziciju, a potom je slušajući Riječ primao svjetlo u srce i spoznao nauk Čiste Istine kao ispravan nauk. Primio je objašnjenja o Starom zavjetu i sve ostale nejasnoće su mu se razjasnile. Upliv snage Duha ga je oslobodio od krivog vjerovanja te je započeo svoj hod s Kristom. Od tada s radošću služi i živi aktivan život u Kristu na svjetlu Čiste Istine.

Sve detalje ovog predivnog svjedočanstva poslušajte u nastavku.

images1