Svjedočanstva

Iz Beograda

'Lorens Novosel, Apostol Isusa Krista,
 
Dragi moj brate u Hristu, skoro će godina dana (uživo mi reče kako je već 2 godine uključen i čita i prati na youtubeu!) kako čitam Objave koje je Gospod dao preko Berthe Dudde i slušam kako Božji Duh govori preko Lorice koji znalački priprema divnu duhovnu hranu za sva Božja stvorenja iz Obilnog materijala…
 
Naša dika Izrailjeva – naš dragi Isus – Večni Otac – Knez mira, nikad nas ne ostavlja a da nam ne pokazuje Svoju Ljubav bez granice … sa kojom budi i hrani Svoja stvorenja koja voli VEČNOM – BESKONAČNOM LJUBAVLJU …
 
ČISTA ISTINA JE ISTAO ko njen TVORAC – 100% pitka za žive i mrtve i dana za ove posljednje dane da se sveti priprave za veliku žetvu duša i susret sa svojim TVORCEM … u ovoj fazi stvaranja … BOG TVORAC u Svom Velikom Planu – koga će sigurno ostvariti … bira Sebi saradnike kao što stoji u Danilu 12:10 … ali će razumni razumeti!
 
Isus je tebe izabrao i koristi Te kao Apostola koga je ispunio Svojim Duhom i šalje posljednji poziv – opomenu. Pavle svedoči mnogo puta da Bog beše u Kristu i svet pomiri sa Sobom…
 
Hvala Isusu da je dao OBJAVE iz kojih se može dobiti ogromna duhovna hrana, koju Ti uz pomoć Božjeg Duha prenosiš nesebično jer Ljubav govori kroz Tebe, pa ja često kažem da 'Nikad ni jedan čovjek nije govorio kao ovaj čovek'…  TO JE ISTINA!
 
Za posljednju godinu dana sam bolje upoznao Isusa nego za predhodnih 44 godina. Učinio sam Zavet krštenjem 1974 godine u Hrišćanskoj Adventističkoj crkvi u Nišu.
 
Zadnjih 4 godine se ne slažem sa njihovom doktrinom o Trojstvu. Prete mi da će me isključiti iz crkve. Ja se ne slažem sa njima, 'da kada čovek umre, duh se vraća Bogu Koji ga je dao a telo se vraća u Zemlju od koje je uzeto a duša nestaje'?
 
Dalje kažu za pale anđele nema više povratka na nebo.
 
Hvala Isusu Lorice da smo na istoj talasnoj dužini, tako da mi sve leži to što ti govoriš iz Objava (100% se slažem). Od Tebe sam slušao o reinkarnaciji koju trebam da bolje proučim.
 
Kako bih voleo da se bolje upoznamo.
 
Lorice, ako je moguće da nekako dobijem jednu knjigu BOG JE LJUBAV i po jednu Knjižicu …

Mnogo bratskih pozdrava Ekipici na čelu sa Lorensom … Neka ste blagosloveni! :) '

Svjetlost je ušla u moje srce

Postoje razna mjesta i načini kako sam tražila Isusa. No, On me naposljetku doveo k' Sebi. 

Inače sam iz Velike Gorice. Do Crkve u koju sam tada voljela ići imala sam 20min hoda. No, priznajem, nisam imala volje. Tada nisam shvaćala zašto. Osjećala sam se loše. Ali duša mi je govorila sama. 

Dugo sam se ispovijedala kod jednog franjevca u Sigetu, u novom Zagrebu. Bilo mi se lijepo kod njega ispovijedati jer sam osjećala Isusovu prisutnost. No, kako sam se inače ispovijedala u nedjelju čekala bi i do 4-5 sati za ispovijed u redu, a u isto vrijeme bi bila prisutna i na 5 misa!

Poslije ispovijedi bi primila pričest. Znači, bila bi na 5 misa, ispovijedila bi se i primila pričest! No, kada bi došla kući osjećala bi se ISTO! Nisam imala volje nizašto- UMORNA. Mislila sam tada da je do mene, da sam zapravo ja kriva i da me možda Isus ne želi. Tada nisam bila u okruženju ljudi koji su voljeli Isusa, koji su Ga slavili. Počevši od moje obitelji. Molila sam Isusa da me upozna sa ljudima u kojima On prebiva, da mi ih dovede u život. "Pošalji me k' mojima. Želim pričati o Tebi, želim da me netko razumije. Ne mogu Te još dugo skrivati, želim Te pokazati!" Nakon tjedan dana ili dva tjedna upoznala sam prijateljicu Anu. Spojio nas je Sam Isus. Na prvoj kavi odmah smo započele razgovor o Njemu.

Preko nje, doveo me u Čistu istinu. Prvi puta kada sam ušla u zajednicu pomislila sam: "Ovo je put bez povratka." Odmah sam osjetila prisustvo Ljubavi. U zajednici je prisutan Isus. Tamo je Njegova Riječ živa! Teku potoci Žive vode! Isus svoj Duh slijeva u naša srca i u našim srcima prebiva. Da, Isus je tek sada u mom srcu kako je pravo i valjano. Nakon zajednice osjećam se ISPUNJENO, VOLJENO, SNAŽNO, BEZBRIŽNO, VESELO! Želim Isusovu Ljubav sa svima podijeliti, svima je dati! Jer prava svjetlost je ušla u moje srce- moj život! Želim je svima dati, pružiti- svjedočiti Isusa! Isus je živ! Do zajednice imam sat i 30min busom i tramvajem. Okupljanje je u 19:00 sati. I nema više onoga kod mene "ne da mi se." Još pješačim od autobusne stanice do doma i obrnuto 15min. Doma sam oko 1:00 u jutro.

No, iako dođem kući tako kasno, NISAM UMORNA. Još ostanem budna, budna sa Isusom. Još mi razmijenimo nekoliko riječi prije mog odlaska u krevet (molitve). Još provedem vrijeme prije spavanja razmišljajući o zajednici, o Isusu, Njegovim riječima izgovorenim preko Stjepana i sebi kao osobi- što moram promijeniti kod sebe da bi mogla Njemu služiti, kako valja (ljubiti). Veselim se svakom novom susretu sa Isusom i svima u zajednici. 

Isus s Vama!

Kako se živi Ljubav (Svjedočanstvo Sašo O.)

Draga naša Ekipice Čiste Istine...

 

Ne mogu a da ne posvijedočim o mom danu s Kristom... ili kako mi je Otac pripremio dan, da Ga slijedim… koja dobra djela mi je unaprijed pripremio, da tako mogu napredovati – rasti rastom Božjim do Kristove punine...

 

Naime dok mi je Otac po Duhu slagao ovo svjedočanstvo, kad sam se kasno od Ljubljanice u molitvi i promišljanju pješke vraćao kući na Rudeš

, mi je htio također i Sotona uletjet sa svojom pričom: „ Pa vidi Sašenka, krivi su ti motivi za ovo svjedočanstvo… želiš uzdizat sebe, smatraš sebe boljima od drugih... nije ti to dobro... itd. ... več poznate sotonske priče...“ Pa sam se onda ja fino pomolio, kako bi rekao naš Apostol, i odmah dobio odgovor da mu kažem: „Slušaj, dragi Sotono... ne znam da li ti spavaš na ušima... ali ne znam koliko puta ću ti još morati reći da smo ti i ja prekinuli svaku suradnju... da je Isus Krist moj Gospodar... i da ti i ja nemamo ama baš o ničemu pričati, jer jednostavno nemamo ama baš ničeg zajedničkog... i to važi sve dok se ti ne preobratiš... i ako ćeš tako nastaviti, to će još jaaako dugo trajati...“

 

I tako fino ja dođem doma... sjednem za komp... pomolim se: „Isuse dragi, molim Te da Ti napišeš ovo svjedočanstvo… da me zaštitiš od svakog krivog MOTIVA... s kojim bi mogao sebe promovirat ili uzdizat se iznad drugih... da slučajno ne bi smatrao sebe većim od drugih… i da bude ovo jednostavno poticaj na služenje, Ljubav i dobra djela… da se u svemu proslavi Tvoje preseveto Ime ISUS... „ I kad sam krenuo, jednostavno sam znao da je to od Njega... jer se počelo izljevati bez ikakvog velikog naprezanja mozga... baš onak tečno...

Ajmo onda u dan...

Read more...

Isusova "slučajnost"

Pozdrav dragi Lorens,

 

Imam potrebu napisati par riječi, jače je od mene.

 

Slučajno sam čula za vas i evo već drugi dan slušam vaše seminare po raznim gradovima i nosim mobitel i kako ste rekli na wc da ne propustim niti jednu misao i riječ koju slušam!

 

Katolkinja sam ali po prvi put sada donekle razumijem Božje Pismo, koje prenosite kroz riječ.

 

Predivno! 

 

Ježim se i plačem i tako se smjenjuju osjećaji.

 

I smijeh se prožme na trenutak vašeg povremenog humora jer čak i to je dio u kojem svijest, tj. nesvijest naša reagira.

 

Najradije bih uzela mjesec dana odmora negdje i samo slušala, zaboravim i na dnevne obaveze jer me veseli ovo slušanje vise od rada. 

 

Hvala Vam što ste tu za nas koji ne znamo, valjda ćemo ustrajat u osvještavanju i vjeri i toj Ljubavi.

 

Drhtim sva dok ovo pišem, srce kuca i pitam se da li je ovo pametno ali osjećam potrebu i želim. 

 

Lijepo Vas pozdravljam i želim da vaša Ljubav uđe u svakog od nas i da postanemo bolji i bliži Bogu, tako bi svi bili sretniji.

 

Hvala ti ISUSE!

Samo da čuju ovu Čistu Istinu ... Veliku sliku ima samo Čista Istina

Lorense DRAGI :-)  Isus!

Evo, mislila sam na ono što si ujutro iz aviona napisao o molitvi i pomolila se Očki našemu da Njegova Riječ iz tvojih usta noćas na prvom danu seminara moćno odčepi uši, otvori oči i probije srca pridošlih u traženju (i nalaženju) istine - Čiste istine o svima nama i našem Otkupitelju i Spasitelju Isusu Kristu koji nas je toliko volio takve onesvještene, skrenute i zamračene (i voli nas uvijek, voli nas i sad svaki tren) da se ponudio svojom silnom Ljubavi podmiriti naš, za nas same osobno po vlastitoj snazi, nepodmirljiv neljubavni minus na računu s kojim se u totalnoj amneziji rađamo u ljudskim pidžamama na Zemlji i već s prvim dahom u plaču grčevito hvatamo zrak za životnu trku i borbu. A s kojim stvarnim ciljem i s kojim razlogom - neki se pitaju ranije, neki kasnije, a neki na žalost nikad. Mnoge odgovor i ne zanima, čak i kad im sve serviraš na pladnju (youtube), čak i kad im daješ najbolje od nestabilne ljudske ljubavi... ne zanima ih, opterećuje ih, smeta im... I tako većina provede ovaj dragocjeni život - grande finale

Read more...