Svjedočanstva

Klara nakon seminara o Molitvi u Duhu i u Istini

Lorice naš mili,

Evo, najradije bi iskočila iz vlastite kože od radosti što imamo tebe i ovaj nauk i ovo svjetlo i Isusa koji je predivan. Ovaj je seminar toliko predivan počevši od Splita pa do Zagreba. Iako mi je pojačana radost otkako sam prošla onu pustinju o kojoj sam ti kratko pričala nakon prošlog seminara u Zagrebu, sada je još dodana na N-tu. Osjećam toliki upliv Ljubavi od strane Isusa i toliku jasnoću i jednostavnost Njega i Njegovog srca koje je stalno otvoreno za nas, a seminar me još više uvodi u jednostavnost i veličinu Njegove Ljubavi.

Davno sam pročitala jednu rečenicu iz jedne pjesme koja kaže: “Solo Dios basta”. Sad mi ta rečenica tako oživljava, baš želim ući u dubinu Njegove Ljubavi i našeg intimnog odnosa. Želim misliti o Njemu stalno i raditi na svojoj duši zato da bi naš odnos imao manje prepreka i da bismo bili bliži. Želim naučiti biti stalno u Njegovoj prisutnosti i osluškivati Njegove Riječi iz nutrine. Više nego ikada imam tako jasan fokus kad pomislim na to da On žudi odnos sa mnom, i to mi toliko pomaže u danu paziti na svoje misli, djela i riječi. Kao da je sada lakše odustati od sebe i pustiti sve što mi se događa da se događa jer imam Njega.

Toliko toga bih iznijela ali su riječi baš bezvrijedne. Želim ući u kod da mi je stvarno samo On dosta, ali da je to sve i jedino što ja žudim.

Hvala ti na ovim seminarima, još više su me povezali s mojim Tatom, a ja vidim koliko sam udaljena od Njega kada uđem u istinu o sebi. No, za razliku od prije, to me ne sputava jer ja znam da me On svejedno voli i to me gura naprijed.

Jučer sam radila popodnevnu i toliko silno sam žudjela doći na seminar, ali se poklopilo da je Lora spavala skoro do devet, a i ja sam kasno došla jer je Isus spontano otvorio jednu situaciju s Martinom i Robijem. Ja ti ne mogu opisati koliko Ljubavi i snage sam ja sinoć primila, kao da sam bila na seminaru. To se samo izlijevalo iz mog srca, ja sam bila toliko sretna vozeći se navečer po kiši kući, pjevala onu Sašinu pjesmu i samo sam zahvaljivala Isusu što je On iznad svega ovoga i što nas toliko voli, ali baš ono za plakat danonoćno od radosti. Slušam naizmjence seminar iz Splita uz ovaj i tako me blagoslivlja i osjećam da sam nikad bolje.

Svim srcem želim da ovo moje stanje postane moja konstanta koja će se samo unaprjeđivati.

Jaaaaaako se veselim večerašnjem seminaru, ali baš, Isus je Kralj i hvala Mu na tebi koji si reflektor Njegove Ljubavi.

Dojmovi sa Seminara u Splitu

Brankica je došla na seminar apostola Lorensa Novosela u Split gdje je osjetila veliku snagu Očeve Riječi. Tijekom slušanja Riječi osjetila je kao da će poletjeti u zrak od prisutne sile.

 

images1

Zašto Čista Istina

Puno sam se puta pitala zašto ja prije Čiste Istine nisam bila ovoliko DOBRO? Cijeli svoj život sam bila u poslušnosti raznim " vođama" i " učiteljima". Moja je duša jako čeznula za svojim Bogom, duhovna strana je bila onaj jači i snažniji dio mene. Nešto je stalno nedostajalo, ja bih rekla da sam dolazila na " vrata" ali ući unutra nisam uspijevala. Falila mi je POZIVNICA koju sam Isusu HVALA dobila preko tebe Učitelju mili. Ne samo što si mi pozivnicu od Oca uručio nego si mi i još uvijek to činiš slikovito i jasno objasnio što me čeka kada uđem na VRATA u Očevu Kuću.

 

Danas mogu gledati sa jasnoćom na život prije Čiste Istine. Danas mi je više nego ikada jasno zašto ja nisam bila dobro prije i zašto je velika većina jako loše. Riječ kojoj nedostaje Duha i Života ne može ni nahraniti ni utažiti žeđ za kojom duša čezne. " Učitelji " u crkvi ne mogu podučiti i pokazati put kada ni sami ne spoznaju tko su zašto su na zemlji a potpuno slijepi i ne znaju kamo idu. Čežnja u mom srcu je rasla a " učitelji" u mojoj crkvi željeli su je ugasiti jer ona je samo potvrđivala da su slijepe vođe koje tumaraju ovom dolinom sjenki smrti i iz oholosti ne žele priznati da Put ne poznaju, da Života nemaju a Istina im je skrivena jer za njom i ne čeznu.

 

Učitelju moj moje je srce odmah prepoznalo tvoje Poslanje! Ti si bio odgovor na vapaje moje duše jer ti znaš Put u Očevu Kuću,  kroz tebe je Život ušao u svaku česticu moga bića a Istina koju si mi donio potpuno me je oslobodila ..Nitko tko istinski žudi neće biti ostavljen od Oca! Jako me preplavljuje tuga dok ti ovo pišem jer znam da veliku većinu nije ni briga tko ih vodi i podučava a kamoli ih zanima gdje će na kraju završiti. Beznaďe u kojem plivaju odraz je ljudske nezainteresiranosti za dušu i njen završetak.

 

Silna je moja zahvalnost za istinskog Učitelja , jer ovo stanje u kojem se sada nalazim je progresivna Radost i Mir, Snaga i Svjetlo.Moj istinski Život je počeo od trenutka dolaska na Čistu Istinu! Hvala ti Učitelju mili jer bez tebe i tvog potpunog umiranja i predanja  i ja bih tumarala sada u mraku u gustoj tami ljudske duše…

 

Nagrada neka ti bude On Vječna Ljubav! ISUS❣❣

Lorens Novosel ist geschickt von Jesus Christus

'Imala jednu nazovimo kolegicu zadnjih godinu dana sam njoj mnogo pomagala i nosila njoj Isusa, ona je samo brondala, jedno jutro ona je bila sama kod kuce, htjela opet mene zvati da mi kaze da ti mozda nisi taj pravi Profet (prorok), onda GROMKIM GLASOM odjeknulo Lorens Novosel ist geschickt von Jesus Christus (prijevod: Lorens Novosel je POSLAN od Isusa Krista!), ona mislila da haluzinira ha ha ha, sad ćuti. To je to. Topli zagrljaj i pusa sestrinska za tebe i Stellu

Nakon druge večeri predavanja na Seminaru "Uništit ću mudrost mudrih"

Dragi Lorens,


Srce mi je gorjelo od svake izgovorene riječi! Zaista sam se osjećala kao da hodam s Isusom ne dodirujući stopalima tlo! Hvala Ti Oče na Riječi i tebi hvala  što si žudio postati čista posuda u koju Otac može izliti Svog Duha da bi to mogao dalje dati onima koji traže. I nemoj stati jer cilj je veličanstven, a duše su gladne, siromašne i gole i bose koliko god bile zamaskirane svojim svjetovnim statusom i izgledom.


Kroz svoju sam osobnu retrospektivu traženja Istine prepoznala  da su mi trenutci najveće poniznosti i potrebe za Očevom rukom postali sredstvo najvećeg dobitka! Zasvijetlilo mi i dalo radost!


Ovo ću slušati puno puta jer mi grije dušu i osnažuje korak pi putu, a vjerujem i svima koji se vraćaju iz svinjca u Očevo Kraljevstvo. Hvala ti Lorens neizmjerno! Tvoj tečan govornički dar u prenošenju Riječi užitak je za dušu jer je jasni dodir djelovanja Božanskog Duha. I zato te ni jedan čovjek nije trebao učiti. To me usrećuje do ushićenja, a nekad ostanem oduzeta pred spoznajom veličine poziva koji mi je upućen. Natrag do potpune svjesnosti i snage. Zaista da zanijemiš i padneš ničice nad tolikom dobrotom i ljubavi. Za sada me svaki korak veseli!