Komentar tijekom slušanja Seminara: 'Ivan Krstitelj' (Zg)

Dragi Učitelju  imam nagonjenje iznutra da ti se javim! Već prolazi više od 2 godine da slušam Riječ kojoj ti posuđuješ svoja usta. Što više slušam to mi u svaki djelić moga bića ulazi Život. Kao kapljice rose koje daju život uvenulim laticama cvijeta života. "Život" koji sam prije imala nije bio živ, dah kojim sam prije udisala bio je toliko plitak da sam se borila da preživim! O kada bi svi bili dotaknuti Riječju koja daje Život u punini, Radost koja je neprekidna i raste, Mirom koji nadilazi ljudsko shvaćanje! Sada imam problem da se od Punine Života ne rasprsnem!

Nije mi važno o čemu pričaš, koja je tema jer doista u svakoj Riječi koja je izgovorena kroz tvoja usta ja se HRANIM i ŽEĐA se moja utažuje. Nema PROTUDARA  za ovaj NAJDRAGOCJENIJI DAR ODOZGOR koji nam je potreban sada u ovim vremenima pred Kraj. Uključim mobitel a isključim sve osim srca. Njegov GLAS odzvanja cijelim mojim bićem, ulazi u svaki kutak moje duše!

Svakodnevno to je i SVJETLO koje rasvjetljava sve ono što se mora još očistiti (a toga je još jako puno) što Svjetlo jače sjaji to je vidljivija moja nečistoća. Ne plašim se toga Oče jer znam da ću sa Tvojom Snagom i Pomoću sve nadvladati. Koliko sam 'Riječ' prije slušala bila je tek mjehurić od sapunice, blještavo sjajna ali bez traga života.

Hvala ti Oče što me nisi ostavio da skapam od gladi i žeđi, Hvala ti Učitelju mili što si mu prepustio da te vodi do svih koji još uvijek traže Put Ocu! Ne mogu ni izraziti sve ono što se u meni odvija ali jedno ZNAM ja ŽIVIM ŽIVOT koji je oživljen kroz RIJEČ ČISTE ISTINE!!! ISUS