Nakon druge večeri predavanja na Seminaru "Uništit ću mudrost mudrih"

Dragi Lorens,


Srce mi je gorjelo od svake izgovorene riječi! Zaista sam se osjećala kao da hodam s Isusom ne dodirujući stopalima tlo! Hvala Ti Oče na Riječi i tebi hvala  što si žudio postati čista posuda u koju Otac može izliti Svog Duha da bi to mogao dalje dati onima koji traže. I nemoj stati jer cilj je veličanstven, a duše su gladne, siromašne i gole i bose koliko god bile zamaskirane svojim svjetovnim statusom i izgledom.


Kroz svoju sam osobnu retrospektivu traženja Istine prepoznala  da su mi trenutci najveće poniznosti i potrebe za Očevom rukom postali sredstvo najvećeg dobitka! Zasvijetlilo mi i dalo radost!


Ovo ću slušati puno puta jer mi grije dušu i osnažuje korak pi putu, a vjerujem i svima koji se vraćaju iz svinjca u Očevo Kraljevstvo. Hvala ti Lorens neizmjerno! Tvoj tečan govornički dar u prenošenju Riječi užitak je za dušu jer je jasni dodir djelovanja Božanskog Duha. I zato te ni jedan čovjek nije trebao učiti. To me usrećuje do ushićenja, a nekad ostanem oduzeta pred spoznajom veličine poziva koji mi je upućen. Natrag do potpune svjesnosti i snage. Zaista da zanijemiš i padneš ničice nad tolikom dobrotom i ljubavi. Za sada me svaki korak veseli!