Zašto Čista Istina

Puno sam se puta pitala zašto ja prije Čiste Istine nisam bila ovoliko DOBRO? Cijeli svoj život sam bila u poslušnosti raznim " vođama" i " učiteljima". Moja je duša jako čeznula za svojim Bogom, duhovna strana je bila onaj jači i snažniji dio mene. Nešto je stalno nedostajalo, ja bih rekla da sam dolazila na " vrata" ali ući unutra nisam uspijevala. Falila mi je POZIVNICA koju sam Isusu HVALA dobila preko tebe Učitelju mili. Ne samo što si mi pozivnicu od Oca uručio nego si mi i još uvijek to činiš slikovito i jasno objasnio što me čeka kada uđem na VRATA u Očevu Kuću.

 

Danas mogu gledati sa jasnoćom na život prije Čiste Istine. Danas mi je više nego ikada jasno zašto ja nisam bila dobro prije i zašto je velika većina jako loše. Riječ kojoj nedostaje Duha i Života ne može ni nahraniti ni utažiti žeđ za kojom duša čezne. " Učitelji " u crkvi ne mogu podučiti i pokazati put kada ni sami ne spoznaju tko su zašto su na zemlji a potpuno slijepi i ne znaju kamo idu. Čežnja u mom srcu je rasla a " učitelji" u mojoj crkvi željeli su je ugasiti jer ona je samo potvrđivala da su slijepe vođe koje tumaraju ovom dolinom sjenki smrti i iz oholosti ne žele priznati da Put ne poznaju, da Života nemaju a Istina im je skrivena jer za njom i ne čeznu.

 

Učitelju moj moje je srce odmah prepoznalo tvoje Poslanje! Ti si bio odgovor na vapaje moje duše jer ti znaš Put u Očevu Kuću,  kroz tebe je Život ušao u svaku česticu moga bića a Istina koju si mi donio potpuno me je oslobodila ..Nitko tko istinski žudi neće biti ostavljen od Oca! Jako me preplavljuje tuga dok ti ovo pišem jer znam da veliku većinu nije ni briga tko ih vodi i podučava a kamoli ih zanima gdje će na kraju završiti. Beznaďe u kojem plivaju odraz je ljudske nezainteresiranosti za dušu i njen završetak.

 

Silna je moja zahvalnost za istinskog Učitelja , jer ovo stanje u kojem se sada nalazim je progresivna Radost i Mir, Snaga i Svjetlo.Moj istinski Život je počeo od trenutka dolaska na Čistu Istinu! Hvala ti Učitelju mili jer bez tebe i tvog potpunog umiranja i predanja  i ja bih tumarala sada u mraku u gustoj tami ljudske duše…

 

Nagrada neka ti bude On Vječna Ljubav! ISUS❣❣