Klara nakon seminara o Molitvi u Duhu i u Istini

Lorice naš mili,

Evo, najradije bi iskočila iz vlastite kože od radosti što imamo tebe i ovaj nauk i ovo svjetlo i Isusa koji je predivan. Ovaj je seminar toliko predivan počevši od Splita pa do Zagreba. Iako mi je pojačana radost otkako sam prošla onu pustinju o kojoj sam ti kratko pričala nakon prošlog seminara u Zagrebu, sada je još dodana na N-tu. Osjećam toliki upliv Ljubavi od strane Isusa i toliku jasnoću i jednostavnost Njega i Njegovog srca koje je stalno otvoreno za nas, a seminar me još više uvodi u jednostavnost i veličinu Njegove Ljubavi.

Davno sam pročitala jednu rečenicu iz jedne pjesme koja kaže: “Solo Dios basta”. Sad mi ta rečenica tako oživljava, baš želim ući u dubinu Njegove Ljubavi i našeg intimnog odnosa. Želim misliti o Njemu stalno i raditi na svojoj duši zato da bi naš odnos imao manje prepreka i da bismo bili bliži. Želim naučiti biti stalno u Njegovoj prisutnosti i osluškivati Njegove Riječi iz nutrine. Više nego ikada imam tako jasan fokus kad pomislim na to da On žudi odnos sa mnom, i to mi toliko pomaže u danu paziti na svoje misli, djela i riječi. Kao da je sada lakše odustati od sebe i pustiti sve što mi se događa da se događa jer imam Njega.

Toliko toga bih iznijela ali su riječi baš bezvrijedne. Želim ući u kod da mi je stvarno samo On dosta, ali da je to sve i jedino što ja žudim.

Hvala ti na ovim seminarima, još više su me povezali s mojim Tatom, a ja vidim koliko sam udaljena od Njega kada uđem u istinu o sebi. No, za razliku od prije, to me ne sputava jer ja znam da me On svejedno voli i to me gura naprijed.

Jučer sam radila popodnevnu i toliko silno sam žudjela doći na seminar, ali se poklopilo da je Lora spavala skoro do devet, a i ja sam kasno došla jer je Isus spontano otvorio jednu situaciju s Martinom i Robijem. Ja ti ne mogu opisati koliko Ljubavi i snage sam ja sinoć primila, kao da sam bila na seminaru. To se samo izlijevalo iz mog srca, ja sam bila toliko sretna vozeći se navečer po kiši kući, pjevala onu Sašinu pjesmu i samo sam zahvaljivala Isusu što je On iznad svega ovoga i što nas toliko voli, ali baš ono za plakat danonoćno od radosti. Slušam naizmjence seminar iz Splita uz ovaj i tako me blagoslivlja i osjećam da sam nikad bolje.

Svim srcem želim da ovo moje stanje postane moja konstanta koja će se samo unaprjeđivati.

Jaaaaaako se veselim večerašnjem seminaru, ali baš, Isus je Kralj i hvala Mu na tebi koji si reflektor Njegove Ljubavi.