Seminar Molitva u duhu i u istini

Poštovani Lorense..

 

Da se predstavim, zovem se X.Y., imam 43 godine, rođen u BIH, živim u privremenom boravku u Francuskoj, od svoje 20-te godine oženjen i imamo svoje predivne curice. Našao sam vaša predavanja nedavno (mjesec dana). Mogu reći da sam počeo uviđati istinu govora SVEVIŠNJEG kroz tvoje seminare govoreći kroz Sveto Pismo. Ali to je samo djelić moga razumijevanja Svete Riječi... Odrastao sam u vjerovanju kroz što me je učila crkva sve do sada, i pomoću tebe vidim da moja vjera nije dovoljna da spoznam milost Božju. Zato te molim da mi objasniš način molitve Svevišnjem da se vratim u njegovo stado!!! Dragi Lorense tebe koji je Presveti Otac obdario, molim te pokaži mi način zbližavanju s KRISTOM!!! Znam da nisam jedini koji ti se obraća pa ću biti kratak. S velikim poštovanjem dragi Lorense

 

Ja sam na to odgovorio uz radost što se javio, i uputio ga na novu Seriju Seminara o 'Molitvi u duhu i u Istini', i onda sam evo našao jutros na mailu:

 

Dragi Lorense izvinite što pišem ovako kasno ali moram. Osjećam potrebu da vam se zahvalim na seminaru koji ste mi preporučili. Doživio sam metamorfozu od samo jednog seminara i duboko sam vam zahvalan. Uživat ću u vašim seminarima kao i e-mailovima koje mi šaljete svako jutro!!! Bog vas blagoslovio i cijelu tvoju ekipicu..... blagoslovljenu noć vam želim.